Onze werkwijze

Een abonnement op zekerheid

Met een abonnement van DUO Automatisering, neemt u een abonnement op onze beheer en onderhoud specialismen. Dit betekent dat wij zowel via de mail als telefonisch klaar staan om uw vragen te beantwoorden of om op locatie langs te komen uw problemen op te lossen. Wij zijn direct bereikbaar voor zowel uzelf als uw medewerkers binnen het bedrijf. Tevens staan wij voor onze oplossingen en zijn wij bereid een extra stap te zetten om uw problemen op te lossen.

DUO automatisering staat voor ontzorgen. Niemand wordt doorverwezen naar andere ICT leveranciers, want DUO Automatisering lost problemen voor u op. Wij zijn voor u het aanspreekpunt voor alle ICT diensten binnen uw bedrijf.

Storingen? Wij lossen ze op!

Wij specialiseren ons onder andere in het oplossen van hardware en software storingen in midden- en klein bedrijven. Dit kan gaan van het leveren van advies voor de aanschaf van nieuwe bedrijfscomputers tot het oplossen van storingen in bedrijfsservers en alles daar tussen in om uw bedrijf weer te laten werken zoals het hoort.

Netwerkdocumentatie

Overzicht en communicatie zijn belangrijk voor ons en dus ook voor u. Daarom zorgen wij ervoor dat actuele netwerkdocumentatie op aanvraag beschikbaar is. Goede documentatie is essentieel voor een helder inzicht in uw ICT omgeving. Hiermee kunt u een onafhankelijke positie handhaven ten opzichte van andere ICT leveranciers.