Beheer & onderhoud

Met een abonnement van DUO Automatisering, neemt u een abonnement op onze beheer en onderhoud specialismen. Wij staan klaar om vragen telefonisch te beantwoorden of om op locatie langs te komen uw problemen op te lossen.

Netwerkdocumentatie

Overzicht en communicatie zijn belangrijk voor ons en dus ook voor u. Daarom zorgen wij ervoor dat actuele netwerkdocumentatie op aanvraag beschikbaar is. Goede documentatie is essentieel voor een helder inzicht in uw ICT omgeving. Hiermee kunt u een onafhankelijke positie handhaven ten opzichte van andere ICT leveranciers.

Advies op maat, speciaal voor uw bedrijf

Tevens geven wij graag advies over het verbeteren van de bedrijfsprocessen aangaande de IT en automatisering. Door onze ervaring in het werkveld kunnen wij advies leveren dat past bij uw bedrijf en de manier van werken die daarbij hoort.

Diverse klanten, diverse werkwijzes, allemaal DUO

In de jaren dat wij actief zijn hebben wij een diverse klantenkring kunnen opbouwen. Van advocatenkantoren tot horecagelegenheden tot datacenters, wij leveren ons werk altijd op onze eigen wijze en zijn daarin in staat te schakelen naar een werkwijze die bij de klant past.